Потпишан е Меморандум со компанијата ЕВН за реализација на проектот „20-20-20“: Повеќе пракса за стручни кадри во средното образование

evn2Наслови од електронските медиуми во Р Македонија:

3. Проект на ЕВН „20-20-20“, пракса за стручни кадри со имплементација на дуална настава

4.ЕВН ќе вработува кадри по завршување на средното образование