Завршен настан нa ПМИО (Проект за меѓуетничка интеграција во образованието)

17342825_10154197143101790_5847103422052046684_n

На 15.03.2017 година на покана на УСАИД како учесници во проектот за меѓуетничка интеграција во образованието, нашето училиште присуствуваше на завршниот настан кој се одржа во Хотел Александар Палас, Скопје.

           По презентациите од страна на училиштата учесници во проектот, свое пригодно обраќање имаа раководителот на проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образованието, г. Небојша Мојсоски, министерот за образование и наука, г. Пиштар Лутфиу, директорот на мисијата на УСАИД во Македонија, г. Џејмс Стајн. Настанот заврши со видео презентација за патувањето на МИО.