СЕТУГС „Михајло Пупин“ на Голем одмор

IMG_20180212_110552

    Тимот на ученици и професори од СЕТУГС „Михајло Пупин“, кои беа во Школскиот центар Крањ во Р.Словенија, на обука за ОТТО роботи,  гостува во емисијата Голем одмор на МТВ. Презентирани беа изработените роботи, како и впечатоците и плановите за во иднина.

Голем Одмор-СЕТУГС „Михајло Пупин“ Скопје