Денови на електротехника 2013

Започнаа подготовките за манифестацијата “ДЕНОВИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКА 2013″ која годинава ќе се одржи традиционално по втор пат.

Пријави се и покажи што знаеш!

Минатата година се натпреваруваа околу 150 ученици од основните училишта од сите општини на град Скопје.

По одржаниот тест и квиз натпревар од областите на Физиката, најдобар резултат остварија учениците Христијан Здравковски, Теодора Винце Здравеска и Марија Чаушевска од основното училиште “Димо Хаџи Димов” под менторство на наставник Веселинка Наунчевска.

Пријавете се и станете дел од нашите млади талентирани натпреварувачи!