ПОТПИШАН ДОГОВОР СО КОМПАНИЈАТА ЕВН

IMG_20160418_163337

          И оваа учебна година група на ученици ќе има можност, во текот на летниот период, да реализира практична обука во компанијата ЕВН. На ден: 18.04.2016 год. беше потпишан договор помеѓу директорот на нашето училиште и официјален претставник од компанијата.