Ученици наградени на образовното рандеву 2017 година

image-0-02-05-5f036d9cea69c46af11ce1ba3a32057caa627ecbfd24809d9507ade95a1839af-V

И оваа учебна година учениците од нашето училиште постигнаа солидни резултати на манифестацијата Образовно рандеву 2017 година, која се одржа на ден: 21 и 22.04.2017 година во СЕПУГС „Васил Антевски-Дрен“-Скопје. На настанот учествиваа повеќе ученици во неколку категории, меѓу кои надобри резултати оствартија:

- Категорија: Интервју за работа (англиски јазик), освоено: II место
Ученик: Филип Запров II – 4
Ментор: проф.Сузана Петрова Цветковска

- Категорија: Јавно говорење (македонски јазик), освоено: II место
Ученици: Александар Рајковчевски II – 3
Ментор: проф. Елица Лазаревска

- Категорија: Штанд, освоено: II место
Ученици: Трајковски Димитар IV – 1, Јовановски Давид IV – 2, Велковска Марјана IV – 2, Китановски Благојче IV – 2, Вилијан Тодоровски IV – 2, Марчело Јорданоски IV – 2, Аврамовски Виктор IV – 3, Никола Амбаров IV – 3, Оручовски Раиф IV – 5, Ковачевиќ Далибор IV – 5, Анастасија Спасовска I – 4
Ментор: проф. Анита Кокочева Мијовска

- Категорија: Видео реклама освоено: III место
Ученици: Метин Ферати II- 3, Ангела Наумовска II – 3, Александар Рајковчевски II – 3
Ментор: проф. Маја Миневска

- Категорија: Филм освоено: III место
Ученици: Марио Блажевски IV – 3, Стефан Грујоски IV – 3
Ментор: проф. Наташа Божиновска

На учениците им честитаме за постигнатите резултати