Состанок со родители и запознавање со претстојните проекти

2

   На ден: 19.04.2018 година Директорот на нашето училиште имаше информативна средба со родителите, како и со учениците и менторите кои во престојниот период ќе бидат дел од еднонеделна обука на тема: програмирање на индустриска роботска рака во Р. Хрватска.

Родителите имаа можност да се запознаат со целите и задачите кои треба да ги реализираат учениците во средното техничко училиште „Руѓер Бошковиќ“, Винковци, Р. Хрватска.