Покана за Денови на електротехниката

Почитувани,
Средното електротехничко училиште на Град Скопје ” Михајло Пупин ” – Скопје Ве поканува на учество на натпреварот Денови на електротехника, кој по осми пат се одржува во нашето училиште. Секоја година учествуваат повеќе од 100 ученика, се надеваме дека годинава ќе ја надминеме оваа бројка. Ова година за најдобрите се обезбедени и награди, а за сите учесници сертификати за учество. Пријавувањето на тимови кои се состојат од три ученици и еден ментор трае до 06.05.2019 година до 19.00h.
Ве очекуваме.