1во МЕСТО НА МАССУМ ЗА ВЕБ СТРАНА

Анѓелка_Андрески

На овогодинешниот натпревар за средни стручни училишта на Р.С.Македонија МАССУМ , во категоријата НАЈДОБРА ВЕБ СТРАНА тимот ученици Илија Ристов, Берат Ахметај и Љубомир Давитков од III-5 клас, под менторство на проф. Анѓелка Андрески, го освоија првото место. Честитки за тимот од СЕТУГС „Михајло Пупин“!


линк до веб страната која го освои првото место
резултати во категорија веб страна