Меѓу наградените

20170509_091232

           На 40 – от општинскиот натпревар на екипите за прва помош одржан на 06.05.2017 во организација на Црвен Крст – општинска организација Гази Баба, учениците Марија Стојановска, Милена Кукољ, Кире Петковски, Иван Трајков од III – 3 клас, Џесика Јовановска од  III-1 клас,  Антонио Наумовски од II-5 клас  го освоија второто место.

На учениците им честитаме за постигнатиот успех!