Посета на компанијата АРЦЕЛОР МИТАЛ

All-focus

      Во рамките на планираните активности за реализација на наставната програма ПОДГОТОВКА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И РАБОТА нашите ученици од трета година ја посетија компанијата АРЦЕЛОР МИТТАЛ. Во оваа прилика им изразуваме благодарност на нашите домаќини – одделот за ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ, за одличниот прием и споделените искуства.