Првонаградени на натпревар за прва помош

1

     На ден: 05.05.2018 година во организација на Црвен крст, општинска организација Гази Баба се одржа 41-от општински натпревар за прва помош.

На овој натпревар нашето училиште учествуваше со учениците: Антонио Наумовски III-5 клас, Андреј Новоселски, Никола Самандов II-2 клас, ДамеТоневски II-5 клас, и Матеј Петковки I-1 клас. Учениците во екипно натпреварување го освоија првото место.