Подготовки за новата учебна 2018 / 2019 година

3

     Во просториите на нашето училиште на 07.06.2018 година се одржа состанок со претставниците на компаниите: Арцелор Митал, Ван Хол, Раде Кончар, Макстил, Цементарница Усје, Виталиа, при што имаа можност да се запознаат со предвидените активности на училиштето за престојниот упис на ученици во прва година за учебната 2018/2019 година.