Резултати од прв уписен рок

Почитувани ученици, ова се резултатите од првото пријавување во јунскиот уписен рок по образовни профили. Истите се истакнати и на влезот на училиштето. На примените ученици им честитаме и им посакуваме успешно школување и средношколски денови за паметење!
EЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЗА КОМПЈУТЕРСКА ТЕХНИКА И АВТОМАТИКА
ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЗА ЕЛЕКТРОНИКА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЗА ЕНЕРГЕТИКА
ЕЛЕКТРИЧАР ЕЛЕКТРОМОНТЕР ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТСКИ МРЕЖИ – ЕВН паралелка
ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧАР