ВЕ ОЧЕКУВАМЕ на третото пријавување за упис во СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН

Почитувани деветтоодделенци кои сеуште не сте запишани во средно училиште, Ве известуваме дека третото пријавување за упис во СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН е во понеделник на 29.06.2020 со почеток во 08.00 часот и ќе трае до 13.00 часот. Не ја пропуштајте можноста да станете дел од нашиот тим. Слободни места има во профилите :

1. Електротехничар за електроника и телекомуникации
2. Електротехничар- Енергетичар
3. Електричар -електромонтер на електроенергетски мрежи (ЕВН паралелка)
Распоред за пријавување по азбучен ред:
08.00-10,00 А,Б,В,Г,Д,Ѓ,Е,Ж,З,Ѕ
10,00-12,00 И,Ј,К,Л,М,Н,Њ,О,П
12,00-13,00 Р,С,Т,Ќ,У,Ф,Х,Ц,Ч,Џ,Ш

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ..