Натпревар за најдобра веб страна

WP_20160926_15_16_06_Pro

СЕТУГС „Михајло Пупин“ аплицираше на јавниот повик распишан од Министерството за образование и наука за избор на „Најдобра училишна веб страна“ во категоријата средни училишта и се пласираше во најдобрите три во Републиката. Тимот кој ја изработи веб страната е следниот:

  • Теодор Ангеловски
  • Давид Милановски
  • Давид Јовановски
  • Марчело Јорданоски
  • Дарко Бундоски

Ментор: Анѓелка Андрески

Дополнително ќе има презентација и одбрана од страна на првите три тима, со што ќе се прогласи најдобрата училишна веб страна.