Ние сме најдобри

14627911_1243166549068252_1627287282_n

     На 30.09.2016 година, во рамките на манифестацијата „Ние сме најдобри“, се одржа средношколска забава на која настапи бендот на нашето училиште „Михајло Пупин“ – кој имаше триесет минутен настап.

Негови членови се: Ѓорѓи Трпковски, Александар Соколчевски, Џесика Јовановска, Стефан Грујоски,  Никола Миленкоски и Стојан Рајчин.

Традицијата продолжува со втората постава која имаше успешен настап под менторство на професорот М;ирјана Недевска