Есенска крводарителска акција

IMG_20181115_103043

   На ден: 15.11.2018 година во просториите на нашето училиште се спроведе есенската крводарителска акција предвидена за учебната 2018 / 2019 година во организација на Црвен Крст – општинска организација Гази Баба.
Учениците како и вработените во голем број се вклучија во акцијата за дарување крв со што и овојпат ја изразија својата хуманост и желба за дарување на крв на оние луѓе на кои им е најпотребна.