Наградени на Еконова

IMG-7cd3215d1d9abbb2481d7babeb5e3ac9-V

По повод одржувањето на 20-тата изложба на Еконова  и 43-тата изложба на Макинова 2022, Друштвото за заштита на интелектуална сопственост Берин ДОО Скопје додели награда на нашите ученици Ангела Исовска, Михаела Петровска и Јован Дејановски за проектот Soil Bin – паметен компостер под менторство на професорката Анѓелка Андрески, како успешни млади учесници на изложбата Еконова 2022.