Месечна архива: мај 2013

Победници на ДЕНОВИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА 2013

Заврши “ДЕНОВИ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКА 2013″на кој зедоа учество 192 ученици менторирани од 53 наставници.Победниците се избраа после одржувањето на квиз натпреварот.Финалистите се пласираа по следниот редослед:

Задачи од “Денови на електротехниката 2013″

Во прилог погледнете ги задачите и решенијата кои осмооделенците ги решаваа на натпреварот….

makedonski 2013

albanski 2013

Агенда за Денови на електротехниката 2013

Тука може да ја видите Агендата според која ќе се одвиваат активностите на “Денови на електротехника 2013″….

Агенда за Денови на електротехника 2013

Задачи од натпреварот на Денови на електротехниката 2012

Наредната недела од 21.05. – 23.05.2013 година ќе се одржи манифестацијата “Денови на електротехниката 2013″ . На истата осмооделенците ќе се натпреваруваат на  натпреварот  по физика. Минатогодишните задачи од тестот кој беше даден на натпреварот е даден во продолжение…