Месечна архива: март 2015

ТРАДИЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА

DSC06521

            По повод ,,Денот на eкологија” и во оваа учебна 2014/2015 година учениците  активно  се вклучија во реализацијата на традиционалната еколошката акција за собирње на стара хартија која во нашето училиште се води под мотото: ,,Да ги спасиме шумите”.

Гостување на ТВ 24 ВЕСТИ

Директорот на СЕТУГС „Михајло Пупин“- Скопје , м-р Ефтим Пејовски и Филип Симоновски од IV-3 клас гостуваа во емисијата “За животот “  на ТВ 24 Вести.

За животот 02-03-2015 by 24vesti

Доделување на наградите „Лидер“

9

На 27.02.2015 година во нашето училиште СЕТУГС „Михајло Пупин“- Скопје се одржа првото доделување награди за најдобар ученик во струката – Лидер.