Месечна архива: март 2017

Потпишан е Меморандум со компанијата ЕВН за реализација на проектот „20-20-20“: Повеќе пракса за стручни кадри во средното образование

mihajlo-pupin-evn

Завршен настан нa ПМИО (Проект за меѓуетничка интеграција во образованието)

17342825_10154197143101790_5847103422052046684_n

На 15.03.2017 година на покана на УСАИД како учесници во проектот за меѓуетничка интеграција во образованието, нашето училиште присуствуваше на завршниот настан кој се одржа во Хотел Александар Палас, Скопје.

натпревар по специфични вештини

flaer psd1 final April 2017

Благодарница за организација и покажани резултати во крводарителството

 На ден: 17.03.2017 година во просториите на  Црвенот крст – општина Гази Баба, на нашето училиште му беше доделено благодарница по повод долгогодишната успешна организација, солидните постигнати резултати како и покажаната хуманост и солидарност на полето на крводарителството.

Ученици од „Школски центар – Крањ“ во посета на нашето училиште

DSC00807

Во периодот од: 27.02.2017 до 10.03.2017  нашето училиште е домаќин на група од 8 ученици и 2 професори од „Школски центар – Крањ“, Р Словенија. Со оваа работна посета започнува