Месечна архива: мај 2017

Резултати од Денови на Електротехниката 2017

Резултатите од Денови на Електротехниката 2017 може да ги погледнете овде, тестот по физика на македонски јазик овде и тестот по физика на албански јазик овде.

 

Денови на електротехниката 2017

Од 29.05.2017 година  почнуваат шестите по ред „Денови на електротехниката 2017“.

Ве покануваме да ни се придружите! Активностите ќе се одвиваат по следнава агенда

Првонаградени на 53-от Државен натпревар на младите истражувачи од Р.Македонија – Наука на млади

18403357_1893802170637329_7867770236616017650_n

На ден 13.05.2017 година во СУ „Гоце Делчев“ – Куманово се одржа 53-от Државен натпревар на младите истражувачи од Р.Македонија – Наука на млади. Ученикот Андреј Трајанов II – 4, под менторство на проф. Наташа