Дневна архива: 3 април 2018

Регионален натпревар за средните стручни училишта

10

     Во просториите на нашето училиште на 30.03.2018 година се одржа регионален натпревар за ученици од електротехничките училишта од образовниот профил електроинсталатер и монтер.