Дневна архива: 2 мај 2018

Потпишан Меморандум за соработка со шест компании од бизнис секторот

11

    По минатогодишната успешна соработка со компанијата ЕВН Македонија и стартувањето на проектот „20-20-20“ и оваа учебна 2017/2018 година продолжува соработката со реномирани домашни и странски компании.