Дневна архива: 10 мај 2018

Посета на компанијата АРЦЕЛОР МИТАЛ

All-focus

      Во рамките на планираните активности за реализација на наставната програма ПОДГОТОВКА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И РАБОТА нашите ученици од трета година ја посетија компанијата АРЦЕЛОР МИТТАЛ.