Месечна архива: декември 2018

ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2018 / 2019 ГОДИНА)

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНДРЕДНИ ИСПИТИ
ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2018 2019 ГОДИНА)

ДЕНЕС УЧИЛИШТЕТО НЕ РАБОТИ

Поради технички причини денес училиштето не работи, утре ќе има редовна настава. За дополнителни измени ќе има информации.

Први во категоријата филм

IMG_4789

    И оваа година нашите ученици учествуваа на конкурсот од програмата Млади репортери за животна средина кој беше на тема „ Мисија воздух“, а во организација на ОХО.

Лидер на струката 2018

47478097_356695695080928_970340125571547136_n

    На ден 03.12.2018 година во ОСТУ „Наце Буѓони“-Куманово се одржа петтиот по ред натпревар „ЛИДЕР“ – избор на најдобар ученик по струка од завршните години во стручното образование во Република Македонија.