Месечна архива: јануари 2019

Продолжува соработката со компанијата ЕВН Македонија

IMG_20190129_114017

   На ден: 29.01.2019 година во дворот на нашето училиште беше поставен камен-темелник на полигонот за тренинг на учениците од образовниот профил електричар-елетромонтер на електроенергетски мрежи.

ЈАНУАРСКА-ВОНРЕДНА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2018 / 2019 ГОДИНА)

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ
ЈАНУАРСКА-ВОНРЕДНА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2018 2019 ГОДИНА)

Зимскиот распуст продолжува уште два дена

   Согласно препораките  на Министерството за животна средина и просторно планирање, а имајќи ги во предвид препораките на Интерсекторската работна група за следење на состојбата со квалитетот на амбиенталниот воздух второто полугодие на учебната 2018/2019 година, во сите основни и средни училишта во Република Македонија  се одлага два дена.

Почеток на второ полугодие

СООПШТЕНИЕ

ИМ СЕ СООПШТУВА НА УЧЕНИЦИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ ДЕКА УЧИЛИШТЕТО СО РЕДОВНА НАСТАВА ВО ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ ОД УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 21.01.2019 И ТОА ПО СЛЕДНИОТ РАСПОРЕД НА СМЕНИ:

III и IV ГОДИНА     –  I СМЕНА ОД 07:30 ЧАСОТ

I и II ГОДИНА        –  II СМЕНА ОД 13:20  ЧАСОТ