Месечна архива: март 2021

Резултати од категорија Филм во рамки на Електронските натпревари

Првото место го освои ученикот Мелик Вишко од II-5, ментор Наташа Божиновска.
Линк до филмот

Резултати од категорија Видео реклама во рамки на Електронските натпревари

Со задоволство информираме за резултати во категоријата Видео реклама. Првото место го освои ученикот Дамјан Блажески од III-6, ментор Анѓелка Андрески.
Линк до видео рекламата