Резултати од категорија Кариерно портфолио во рамки на Електронските натпревари

Со задоволство информираме во категоријата Кариерно портфолио, Првото место го освои ученикот Сотир Собралиев од IV2, ментор Дијана Трајкоска.
Линк до кариерното портфолио