Регионален натпревар по математика

85054167_10157673055860642_7768977187079716864_n

Денес во нашето училиште СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН се одржа регионален натпревар по математика на кој земаа учество околу 100 ученици од средните училишта.
Благодарност за одличната организација до активот по математика и нашите пријатели Виталија и Пивара Скопје . Честитки до најдобрите ученици и им посакуваме многу успех на државниот натпревар.