Резултати од категорија Видео реклама во рамки на Електронските натпревари

Со задоволство информираме за резултати во категоријата Видео реклама. Првото место го освои ученикот Дамјан Блажески од III-6, ментор Анѓелка Андрески.
Линк до видео рекламата