ИНФОРМАЦИЈА

ГИ ИНФОРМИРАМЕ УЧЕНИЦИТЕ КОИ ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА ЈУНСКИОТ УПИСЕН РОК НЕ СЕ ЗАПИШАЛЕ ВО ПРВА ГОДИНА, ДА ГИ ПОДНЕСАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА УПИС НА ДЕН 23.08.2021 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК).
ПРИЈАВА ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ДА СЕ ПОДИГНЕ ОД СТРУЧНАТА СЛУЖБА ВО УЧИЛИШТЕТО.