СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН се подготвува за новата учебна година

240945184_10159299082990642_1076573463771040845_n

СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН полека се подготвува за новата учебна година. Денес низ целото училиште во сите тоалети и ходници се поставени рекламни рамки со материјали за информирање на учениците и вработените како да се заштитат од Ковид 19 и како да одржуваат лична хигиена. Од утре поставуваме и постери во секоја училница каде ќе има настава…