Започна новата учебна 2018/2019 година

IMG-681fa4c90612e2dfe8014e2f58db61e2-V

   На првиот училишен ден пред учениците од прва година, родителите и гостите од Град Скопје, општина Гази Баба и бизнис секторот, пригодно обраќање имаа директорот на училиштето Димитар Ѓорѓиев и претседателот на управниот одбор на ЕВН Македонија Штефан Петер.
Во својот говор, пред с`е им се заблагодарија на учениците и родителите за донесената одлука и изборот на средно стручно училиште и воедно им посакаа многу здравје, среќа и успех во понтамошното школување во нашето училиште.