Првонаградени на општински натпревар

2_1542185174268

На 34-тиот општински противпожарен квиз-натпревар кој се одржа на 07.11.2018 година во просториите на ООУ „Крум Тошев“ општина Гази Баба, екипата од СЕТУГС „Михајло Пупин“ го свои првото место. Екипата составена од учениците од II-2 клас: Стефанија Миовска, Ивана Јакимовска, Сотир Собралиев, Теодор Боцевски под менторство на проф. Драган Илиевски со овој постигнат резултат се стекнаа со право за учество на регионалниот натпревар.
На учениците им честитаме за постигнатиот успех.