Благодарност од учениците од IV-2

И учениците од IV-2 клас од нашето училиште на креативен начин ја изразија својата благодарност до професорите кои им предавале овие 4 години.
Тие изработија на која можете да ги погледнете нивните пораки за благодарност со клик на името на професорот.

Наша цел е  да ви пренесеме знаење и да бидете успешни.  Ни значи што го препознавате тоа, сме допреле до вас.
Ви посакуваме многу среќа на сите!