Видео за благодарност од учениците од IV-5

Учениците од IV-5  клас од нашето училиште СЕТУГС „Михајло Пупин“ , на креативен начин со емотивно видео ја изразија својата благодарност кон професорите кои им предаваат. Линк до видето на нашиот Youtube канал.

Браво дечки, се гордееме што сте наши ученици!