Месечна архива: јуни 2021

Резултати од второ пријавување на прв уписен рок

Електротехничар за електроника и телекомуникации на македонски наставен јазик
Електротехничар енергетичар на македонски наставен јазик – дуална паралелка
Електротехничар енергетичар на македонски наставен јазик
Електричар електромонтер за електроенергетски мрежи

Лектири за учебна 2021 2022 година

ЛЕКТИРИ И ДЕЛА ЗА УЧЕБНА 2021-22 ГОДИНА
ЛЕКТИРИ ЗА ТРЕТ СТЕПЕН

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2020 / 2021 ГОДИНА)

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ – ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2020 / 2021 ГОДИНА)

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРВ УПИСЕН РОК

Резултати од упис за Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

Резултати од упис за Електротехничар за компјутерска техника и автоматика на Албански јазик

Резултати од упис за Електротехничар за електроника и телекомуникации

Резултати од упис за Електротехничар енергетичар – дуална паралелка

Резултати од упис за Електротехничар енергетичар на Албански јазик

Резултати од упис за Електричар електромонтер за електроенергетски мрежи

Ве очекуваме на уписи

200886967_10159115082355642_5918573642085178200_n

Почитувани деветтоодделенци утре е денот кога ја креирате вашата успешна животна приказна. СЕТУ Михајло Пупин е подготвен да го исполни вашиот сон. Затоа утре 14.06.2021 од 12.00 часот по азбучен ред кој е прикачен на нашата веб страна ве очекуваме. Од утре и вие ќе бидете дел од тимот кој заедно ќе го гради нашето училиште во модерно и европско.

Распоред за упис на ученици во прва година во СЕТУ на ГС „Михајло Пупин” за учебната 2021/2022 година

IMG_2410

Драги полуматуранти, Ве известуваме дека е објавен огласот за упис на ученици во прва година во СЕТУ на ГС „Михајло Пупин” за учебната 2021/2022 година.
Во прва година ќе се запишат вкупно 440 ученици во 14 паралелки според наставните планови и програми.
За повеќе информации:Оглас за упис на ученици во прва година во СЕТУ на ГС „Михајло Пупин” за учебната 2021/2022 година.

Пријавувањето и запишувањето на учениците се врши во еден уписен рок со три пријавувања во месец јуни.
Првото пријавување и запишување на учениците се врши на 14 јуни 2021 година, во период од 12.00 до 19.00 часот, на 15 и 16 јуни 2021 година во период од 07:00 до 19:00 часот и на 17 јуни 2021 година во период од 07:00 до 15:00 часот согласно изготвен распоред од стана на училиштето:

Потпишан меморандум за соработка со Електротехничката школа “ Михајло Пупин “ – Нови Сад – Република Србија

198678100_10159096910685642_6418812569356058005_n

СЕТУ Михајло Пупин ве известува дека е потпишан меморандум за соработка со Електротехничката школа “ Михајло Пупин “ – Нови Сад – Република Србија која ќе започне од месец септември со размена на најдобрите ученици , размена на професори и нивни предавања во двете училишта, заеднички обуки на наставниците, аплицирање во заеднички проекти , размена на искуства и идеи во дуалното образование. Со ова даваме мотивација на сите ученици и наставници да бидат мотивирани и даваат резултати, а со тоа и да ги уживаат бенефитите од овој меморандум на соработка. Им благодарам на нашите домаќини од Нови Сад за прекрасното гостопримство …

Ново промотивно видео на нашиот Youtube канал

Ново промотивно видео на нашиот Youtube канал, погледнете!