Месечна архива: август 2021

Да ги почитуваме протоколите во училиште

ДА ОДРЖУВАМЕ ФИЗИЧКА ДИСТАНЦА

ДА НОСИМЕ МАСКА ПОСТОЈАНО

РЕДОВНО ДА МИЕМЕ РАЦЕ

ДА ГИ ПОЧИТУВАМЕ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Учебната 2021/22 год. ќе започне на 01.09.2021 год. со физичко присуство на учениците во училиштето. Учениците од прва и втора година наставата ќе почнат да ја следат во прва смена со почеток во 07:30 часот, а учениците од трета и четврта година наставата ќе почнат да ја следат во втора смена со почеток во 14:00 часот.
Учениците да доаѓаат на училиште најдоцна 15 минути пред почеток на наставата во училишниот двор.
РАСПОРЕД НА ЅВОНЕЊЕ
I смена
1 час 07:30 08:15
2 час 08:20 09:05
3 час 09:10 09:55
4 час 10:15 11:00
5 час 11:05 11:50
6 час 11:55 12:40
7 час 12:45 13:30

II смена
1 час 14:00 14:45
2 час 14:50 15:35
3 час 15:40 16:25
4 час 16:45 17:30
5 час 17:35 18:20
6 час 18:25 19:10
7 час 19:15 20:00

СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН се подготвува за новата учебна година

240945184_10159299082990642_1076573463771040845_n

СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН полека се подготвува за новата учебна година. Денес низ целото училиште во сите тоалети и ходници се поставени рекламни рамки со материјали за информирање на учениците и вработените како да се заштитат од Ковид 19 и како да одржуваат лична хигиена. Од утре поставуваме и постери во секоја училница каде ќе има настава…

Безбедни во училиште

Web-Banner_SITE-TRI-MK_gif

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ – АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2020 / 2021 ГОДИНА)

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ – АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2020 / 2021 ГОДИНА)

ИНФОРМАЦИЈА

ГИ ИНФОРМИРАМЕ УЧЕНИЦИТЕ КОИ ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА ЈУНСКИОТ УПИСЕН РОК НЕ СЕ ЗАПИШАЛЕ ВО ПРВА ГОДИНА, ДА ГИ ПОДНЕСАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА УПИС НА ДЕН 23.08.2021 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК).
ПРИЈАВА ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА ДА СЕ ПОДИГНЕ ОД СТРУЧНАТА СЛУЖБА ВО УЧИЛИШТЕТО.