Месечна архива: октомври 2022

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2022 / 2023 ГОДИНА)

КОМИСИИ И ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ – ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (УЧЕБНА 2022 / 2023 ГОДИНА)

Наши ученици и професори во „Михајло Пупин“ во Нови Сад

311970892_10160093790385642_612614579387823999_n

СЕТУ Михајло Пупин ги усовршува своите ученици и професори. Од 10 до 14 Октомври 2022 година наши ученици заедно со професори беа на размена во Електротехничка Школа “Михајло Пупин “-Нови Сад.