Кариерен центар

KarierenCentar1

Кариерен Центар

 

 Краток филм на тема “Како го градиме соживотот во училиштата”- добитник на втора награда на натпреварот за мултимедијални продукти – „Multi-via-medil“ под менторство на проф. Мирјана Недевска

 

Натпревар во решавање судоку

 

1. Училишно радио

2. Групно решавање на проблеми и донесување одлуки – Човечки јазол

3. Информациско интервју за вработување во Seavus – Скопје

4. Поставување цели за правење планови во училница

5. Што бараат работодавачите во Arcelot Mittal

6.Натпревар по информатика

7. Решавање Рубикова коцка